Kurskalender 2024

Kompetansesenter for brukererfaring og tjenesteutvikling:

Vi har satt opp kurskalenderen for 2024. Under får du en oversikt over kursene KBT og KBT Fagskole arrangerer sammen i året som kommer. Endringer kan forekomme. Program, påmelding osv. kommer fortløpende.

Kurs våren 2024 Sosialt entreprenørskap

Når? 21. og 22. februar klokken 12-15.30
Hvor?  Sorgenfriveien 9 (Trondheim) og Zoom

Kurset gir en innføring i hva sosialt entreprenørskap er og kan benyttes til. Programmet inneholder både foredrag og gjensidig kunnskapsdeling. Passer spesielt godt til personer som vurderer å søke til høyere yrkesfaglig utdanning i sosialt entreprenørskap ved KBT Fagskole. Kurset kan også passe godt for deg som ønsker å bygge nettverk innen sosialt entreprenørskap.

Opptak til KBT Fagskole sine utdanninger studieåret 2024/2025 åpner 1. april. Ordinær søknadsfrist er 15 april. Det er likevel mulig å søke opptak fram til slutten av august. Les mer om opptak til utdanning i sosialt entreprenørskap på nettsidene til KBT Fagskole.

Erfaringskonsulent 1

Når? 13. og 14. mars, ca klokken  9-16
Hvor? Sorgenfriveien 9, Trondheim

Dette innføringskurset om rollen som erfaringskonsulent passer for:

karriereveiledere og andre ansatte i NAV med mer deg som planlegger å ansette eller har ansatt erfaringskonsulenter deg som er kollega til en erfaringskonsulent deg som nylig har startet i jobb som erfaringskonsulent

Les mer hos Kompetansesenter for brukererfaring og tjenesteutvikling.