Selvstyrkingskurs i Sandnes

Sagatun Brukerstyrt Senter holdt i samarbeid med Vestanvind brukerstyrt senter informasjonsmøte om Verktøykassa for Brukermedvirkning og kommende selvstyrkingskurs. Vestavind brukerstyrt senter er et nyopprettet regionalt brukerstyrt senter som holder til i Sandnes. Vestanvind sin målgruppe er unge voksne og voksne med utfordringer innen psykisk helse, rus, eller andre livsutfordringer.  https://www.facebook.com/vestavind1/

Verktøykassa for Brukermedvirkning er en metode for å styrke deg som bruker slik at du få tilbake mestringsfølelse, og kunnskap om rettigheter og muligheter slik at du kan ta tilbake makten i eget liv. Selvstyrkingskurset har fokus på temaene brukermedvirkning, kommunikasjon og empowerment. Trenger du å få økt selvtillit, motivasjon, bedre din mestringsfølelse, få kontroll over eget liv, eller øke din bevissthet og kunnskap om rettigheter og muligheter som bruker? Da er selvstyrkingskurset noe for deg.

På informasjonsmøte kom brukere, mennesker med pårørendeerfaring og fagpersoner. Alle som møtte var veldig interessert, og vi fikk en god prat med alle sammen.

Sagatun og Vestavind holder selvstyrkingskurs i Sandnes den 21-22 november, og 5-6 desember 2018. 

Er du interessert så ta kontakt med Daglig leder Rune Knudsen på tlf. 412 56 150.


Denne saken ble opprinnelig publisert hos Sagatun brukerstyrt senter.