Sommerhilsen og oppdatert program  

Bilde av en gjeng mennesker utenfor Thon hotel Oslo Airport
15. juni var vi samlet for å jobbe med planlegging av årets konferanse for Recovery. Vi gleder oss masse og håper vi ser deg 6.-7. september!

Det har blitt sommer, og konferansen i september nærmer seg med stormskritt. Nylig hadde vi et planleggingsmøte hvor vi gikk igjennom noen av detaljene for høstens begivenhet. Der gikk vi blant annet gjennom programmet, som har vært gjennom noen justeringer.  

Se oppdatert program  

 

Early bird frist 1. juli

Vi har allerede fått en del påmeldinger til konferansen, og har plass til flere. 1. juli går fristen for å få early bird-pris på billetten ut, så det er bare å skynde seg!  

Her melder du deg på  

 

Få inspirasjon til hverdagen

Nylig ble Kårhild Husom Løken, leder for konferansen, intervjuet av NAPHA. Der sier hun blant annet at  

Det er en anledning til å komme ut av hverdagen og reise tilbake til jobben med ny inspirasjon 

På Thon Hotel Oslo Airport 6.-7. september 2022 kommer det en rekke engasjerte mennesker som vil formidle noe om recovery, menneskerettigheter, medborgerskap og demokratisk deltakelse innen psykisk helse og rus.  

Vi er stolte av å ha med oss folk med ulike perspektiver og bakgrunner. På programmet har vi blant annet innlegg som handler om brukermedvirkning, musikkterapi, innovative lavterskeltilbud for ungdom, trening, utdanning, personlige recoveryprosesser, psykisk helsearbeid i Sapmi og mye, mye mer!  

Vi gleder oss til september, og håper vi ser deg der.  

 

 

Med ønske om en riktig god sommer
Hilsen oss i planleggingsgruppa for den nasjonale konferansen for Recovery 

 PS! Følg med på nettsiden og Facebook-siden for mer informasjon og inspirasjon framover. Vi vil blant annet publisere intervju med flere av dem som skal bidra på konferansen, og filmsnutter om hva Recovery betyr for ulike menneksser.

Tekstplakat me Kårhild Husom Løken